EMAN cert category: 1029, netapp

NetApp-certificeringen

Is uw doelstelling het behalen van één of meerdere NetApp certificeringen? Neem contact op met Fast Lane om uw wensen en ideeën te bespreken. Wij vertalen deze graag in een flexibel certificeringplan.

NetApp Certificeringen

Let op:
In aanvulling op de aanbevolen klassikale NetApp trainingen – allen beschikbaar via Fast Lane – vereisen sommige examens en certificeringen kennis die in web based trainingen wordt behandeld. Daarnaast is hands-on ervaring met de verschillende NetApp producten en oplossingen sterk aanbevolen. Informatie over alle exameneisen vindt u op de NetApp website.

Examens
NetApp examens kunnen worden geboekt bij een Pearson VUE examencentrum, via www.pearsonvue.nl of via één van onderstaande telefoonnummers. De examencentra zijn verspreid over de Benelux te vinden. Bezoek de website van Pearson VUE voor het dichtstbijzijnde examencentrum.

Nederland: 0800 023 53 23
België (Nederlands): 0800 74 174
België (Frans): 0800 74 175

Het examen kan worden betaald met een credit card of met NetApp examenvouchers. Deze vouchers zijn aan te schaffen via Fast Lane.

Heeft u vragen over NetApp-certificeringen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@flane.nl of 030 658 2131. Wij helpen u graag!


Nieuwe NCDA- en NCIE-certificeringen: de meestgestelde vragen op een rij [blog]
NetApp Learning Center: gratis trainingen en assessments [blog]
NetApp cDOT 8.3: nieuwe features, trainingen en specialisaties [blog]
Geschreven door Kees Boot, Business Manager NetApp

EMAN cert category: 746
 
 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.   Got it!