PRINCE2® Foundation (PRINCE2F)

 

Who Should Attend

Deze training is voor iedereen die in projecten werkt of projecten wil leiden. Je werkt bijvoorbeeld in een rol als: - Projectleider - PMO - Projectmedewerker De training is een must voor iedereen die het PRINCE2® Foundation examen wil halen.

Prerequisites

Er zijn geen specifieke voorvereisten voor deze training. Enige kennis van of ervaring met het werken in projecten is wel van noodzakelijk.

Course Objectives

Aan het einde van deze training ben je in staat om met PRINCE2 te werken in een praktijksituatie. Daarnaast ben je voorbereid om, na voldoende zelfstudie (minimaal 20 uur), het PRINCE2 Foundation examen succesvol af te leggen.

Course Content

Je wilt projecten kunnen leiden of ondersteunen op een gestructureerde manier en een internationaal erkende certificering halen. PRINCE2® Foundation biedt je dit allemaal. Met PRINCE2® Foundation beschik je over een methodiek die je helpt om projecten van begin tot eind vorm te geven. In de PRINCE2® Foundation training leer je de principes, processen en thema's die samen de methodiek vormen. Onze trainers zijn volledig gecertifieerd en hebben een ruime hoeveelheid praktijkervaring. Je krijgt daardoor inzicht in theorie en praktijk. Natuurlijk bereiden we je ook voor op het PRINCE2® Foundation examen, zodat met vertrouwen het examen kunt gaan doen en je een veelgevraagde certificering voor projectmanagement kunt halen.

Het examen is niet inbegrepen bij deze PRINCE2® Foundation training.

Prijs & Delivery methods

Online training

Duur
3 dagen

Prijs
  • 1.610,– €
Klassikale training

Duur
2 dagen

Prijs
  • Nederland: 1.610,– €

Beschikbare data

Instructor-led Online Training:   Dit is een Instructor-Led Online (ILO) training: een online training verzorgd door een trainer.
Dit is een FLEX-training: een training die zowel klassikaal als online gevolgd kan worden. Je kiest zelf de gewenste leervorm.

Engels

Tijdzone: Midden-Europese Zomertijd (MEZT)   ±1 uur

Online training Bekijk de precieze lesdagen Tijdzone: Midden-Europese Zomertijd (MEZT)
Dit is een FLEX-training: een training die zowel klassikaal als online gevolgd kan worden. Je kiest zelf de gewenste leervorm.

Europa

Italië

Milaan Dit is een FLEX-training.   Tijdzone: Europe/Rome 3 dagen boek direct:
de online FLEX-training
de klassikale FLEX-training
Rome Dit is een FLEX-training.   Tijdzone: Europe/Rome 3 dagen boek direct:
de online FLEX-training
de klassikale FLEX-training