PRINCE2® Practitioner (PRINCE2P)

 

Who Should Attend

Deze training is voor iedereen die projecten wil leiden, of sturing geeft aan projecten. Je moet vooraf minimaal beschikken over PRINCE2® kennis op het niveau van het PRINCE2® Foundation certificaat. Je werkt bijvoorbeeld in een rol als: - Projectleider - Projectmanager - PMO - Projectmedewerker De opleiding PRINCE2® Practitioner laat je intensief kennismaken met de methodiek en bereidt je voor op het PRINCE2 Practitioner Examen. Je bent ook van harte welkom als je een geldig IPMA, PMI-PMP of PMI-CAPM certificaat hebt; je moet je dan wel voorafgaand aan de training de PRINCE2-terminologie eigen maken.

Prerequisites

Je moet vooraf minimaal beschikken over PRINCE2® kennis op het niveau van het PRINCE2® Foundation certificaat. Je bent ook van harte welkom als je een geldig IPMA, PMI-PMP of PMI-CAPM certificaat hebt; je moet je dan wel voorafgaand aan de training de PRINCE2-terminologie eigen maken.

Course Objectives

Aan het einde van deze training ben je in staat om PRINCE2 te gebruiken en aan te passen voor jouw eigen praktijksituatie. Je hebt toepasbare kennis van onderwerpen als Plannen maken, Risico management, Business Cases, etc.. Daarnaast ben je voorbereid om, na voldoende zelfstudie (minimaal 20 uur), het PRINCE2 Practitioner examen succesvol af te leggen.

Course Content

Organisaties gebruiken steeds vaker een methode voor het beheersen van hun projecten. De meest gebruikte methode in Nederland is PRINCE2®. Met de PRINCE2® Practitioner training ben je klaar voor de volgende stap in je carrière.

Met PRINCE2® beschik je over een methodiek die je helpt om projecten van begin tot eind vorm te geven. In de PRINCE2® Practitioner training werk je aan de hand van voorbeelden en casuïstiek aan het toepassen van de principes, processen, thema’s en tailoring, die samen de methodiek vorm geven.

Onze trainers zijn volledig gecertificeerd en hebben een ruime hoeveelheid praktijkervaring. Je krijgt daardoor inzicht in theorie en praktijk. Natuurlijk bereiden we je ook voor op het PRINCE2® Practitioner examen, zodat je met vertrouwen het examen kunt gaan doen en deze veelgevraagde certificering kunt halen.

Het examen is niet inbegrepen bij deze training.

Prijs & Delivery methods

Online training

Duur
2 dagen

Prijs
  • 1.265,– €
Klassikale training

Duur
3 dagen

Prijs
  • Nederland: 1.265,– €

Beschikbare data

Dit is een FLEX-training: een training die zowel klassikaal als online gevolgd kan worden. Je kiest zelf de gewenste leervorm.

Italiaans

Tijdzone: Midden-Europese Zomertijd (MEZT)   ±1 uur

Online training 2 dagen Dit is een FLEX-training. Tijdzone: Midden-Europese Zomertijd (MEZT)
Online training 2 dagen Dit is een FLEX-training. Tijdzone: Midden-Europese Zomertijd (MEZT)
Dit is een FLEX-training: een training die zowel klassikaal als online gevolgd kan worden. Je kiest zelf de gewenste leervorm.

Europa

Italië

Milaan Dit is een FLEX-training.   Tijdzone: Europe/Rome 2 dagen Taal: Italiaans boek direct:
de online FLEX-training
de klassikale FLEX-training
Rome Dit is een FLEX-training.   Tijdzone: Europe/Rome 2 dagen Taal: Italiaans boek direct:
de online FLEX-training
de klassikale FLEX-training