Power Apps Basis (PAFUND)

 

Who Should Attend

Office 365 gebruikers, Iedereen die bedrijfsprocessen efficiënter wil maken, Office Managers, Administrators, ICT-managers, Analisten, Controllers, Customer Service medewerkers, Sales Managers.

Prerequisites

  • Je werkt met Microsoft 365 (voormalig Office 365) en hebt basiskennis van diverse Microsoft 365 tools.
  • Werken met formules (bijv. Excel) schrikt je niet af.

Course Objectives

Tijdens de 1-daagse cursus Power Apps basis krijg je naast veel oefeningen ook verschillende praktijkvoorbeelden om mee te werken. Na afloop van de cursus begrijp je de structuur en mogelijkheden van Microsoft Power Apps volledig.

  • Zelfstandig eenvoudige Apps maken in Power Apps
  • Hoe Power Apps te gebruiken om tijd voor jezelf en je collega’s te besparen
  • Hoe je goede en stabiele Apps maakt en kunt delen met collega’s.

Course Content

Microsoft Power Apps is de online tool binnen het Microsoft Power Platform om zelf (Mobiele) Apps te maken. Zonder programmeer ervaring is het met deze tool voor de eindgebruiker mogelijk zelf snel een bedrijfstoepassing op maat te ontwikkelen.

Waarom een Power Apps training?
Data is tegenwoordig overal. Medewerkers de mogelijkheid te geven deze data in te zien of aan te passen via een eenvoudige (mobiele) App is dus belangrijk. Power Apps is een zogenaamde No Code oplossing. Je hoeft er niet voor te programmeren. Door het gebruik van templates & drop technieken kun je in korte tijd een eigen app maken. Voor complexere handelingen gebruik je functies en expressies die vergelijkbaar zijn met formules in Excel. Je kunt simpele apps ontwerpen, maar ook complexe apps, waarvoor meer kennis vereist is. Denk aan het gebruik camera- of locatiegegevens van je telefoon.

Connecties
Power Apps hebben altijd verbinding met een databron (meestal in de cloud). Dit kan een Excel bestand op OneDrive of een SharePoint lijst zijn of een van de 275 andere online applicaties.

Prijs & Delivery methods

Online training

Duur
1 dag

Prijs
  • 475,– €
Klassikale training

Duur
1 dag

Prijs
  • Nederland: 475,– €

Beschikbare data

Instructor-led Online Training:   Dit is een Instructor-Led Online (ILO) training: een online training verzorgd door een trainer.
Dit is een FLEX-training: een training die zowel klassikaal als online gevolgd kan worden. Je kiest zelf de gewenste leervorm.

Duits

Tijdzone: Midden-Europese Zomertijd (MEZT)   ±1 uur

Online training 2 dagen Tijdzone: Midden-Europese Zomertijd (MEZT)
Online training 2 dagen Tijdzone: Midden-Europese Tijd (MET)
Dit is een FLEX-training: een training die zowel klassikaal als online gevolgd kan worden. Je kiest zelf de gewenste leervorm.

Europa

Italië

Milaan Dit is een FLEX-training.   Tijdzone: Europe/Rome 2 dagen boek direct:
de online FLEX-training
de klassikale FLEX-training