NetApp trainingen op basis van de nieuwste technologieën, praktijk- en examengericht, gebruikmakend van NetApp hardware

Geautoriseerde NetApp trainingen: wat houdt dit precies in en wat is de toegevoegde waarde?

Als Authorized Learning Partner van NetApp biedt Fast Lane de geautoriseerde NetApp trainingen. Wat houdt dit precies in? En wat is de toegevoegde waarde voor de cursist?

Officieel cursusmateriaal en door NetApp gecertificeerde docenten
Tijdens iedere NetApp training ontvangt de cursist het geautoriseerde cursusmateriaal, geschreven en opgesteld door de vendor zelf. Er wordt uitsluitend lesgegeven door docenten die door NetApp gecertificeerd zijn: docenten die het lesgeven combineren met (kortlopende) NetApp projecten en deze praktijkervaring gebruiken ter verrijking van de theorie in de klas.

Altijd de nieuwste versie
De nauwe samenwerking met NetApp stelt Fast Lane in staat om altijd training op basis van de nieuwste technologieën en de nieuwste versies te bieden zoals de !Data ONTAP 7-Mode Administration (D7ADM) en !Clustered Data ONTAP 8.2 Administration (DCADM).

Praktijk- en examengericht
De trainingen zijn zowel praktijk- als examengericht. Zo wordt de theorie uit het cursusmateriaal aangevuld met praktijkoefeningen, waarbij gebruik gemaakt wordt van de NetApp hardware die aanwezig is in het Fast Lane trainingcentrum in De Meern. Daarnaast zijn de trainingen zo opgezet, dat ze voorbereiden op de diverse NSO examens en daarmee op het behalen van één van de NetApp certificeringen.

Aansluiting op vervolgtrainingen
Fast Lane biedt een breed en compleet aanbod aan geautoriseerde NetApp trainingen. De trainingen kennen een logische volgorde en sluiten op elkaar aan om een optimale kennisopbouw te realiseren.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder. Neem contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of stuur ons een e-mail.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: