Fast Lane lanceert nieuwe brochure voor Cisco Channel Partners

Nieuw: Cisco Channel Partner Program

Een nieuwe versie van de brochure Cisco Channel Partner Program is nu beschikbaar. Deze brochure geeft een compleet en gedetailleerd overzicht van de certificeringen, specialisaties en bijbehorende trainingen in het Cisco Channel Partner programma.

download de brochure

Cisco Channel Partner Program


Certificeringservice: laat Fast Lane een actieve rol spelen in uw certificeringprogramma

Als organisatie streeft u naar het behalen en/of behouden van een Cisco Channel Partner certificering.

Welke kennis is hiervoor nodig? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Wanneer kunnen vereiste trainingen gevolgd worden? Wat is de beste volgorde voor het volgen van deze trainingen? Wanneer verlopen de certificeringen van uw medewerkers? Hoe zorgt u ervoor dat zij zich tijdig opnieuw certificeren?

Wij helpen u graag uw certificeringstatus te behalen en up-to-date te houden, en de diverse opleidingstrajecten in overleg flexibel in te plannen.

Hoe werkt het?
Fast Lane bekijkt samen met u de te behalen of te behouden certificering. We brengen de te nemen acties in kaart. Aan de hand hiervan wordt een flexibel opleidingsplan opgesteld dat wij integreren in het trainingsrooster. Fast Lane benadert u proactief wanneer er voor u interessante trainingen plaatsvinden. Verder informeren wij u in het geval van belangrijke certificeringwijzigingen.

Wat is uw voordeel?
Door Fast Lane een actieve rol te laten spelen in uw certificeringprogramma, worden training en certificering zorgvuldig gepland. Medewerkers worden tijdig ge(her)certificeerd en uw organisatie behoudt de partnerstatus. Lopende werkzaamheden en projecten zijn op deze manier in lijn met het certificeringtraject. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat u te allen tijde op de hoogte bent van het laatste nieuws op het gebied van Cisco training en certificering.

Lees meer over deze Certificeringservice

Voor meer informatie over Cisco Channel Partner training en/of certificering neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of e-mail.

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: