Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131

Online trainingen en e-learningtrainingen
Train flexibel en kies voor digitale leeroplossingen

lees meer

VMware training

Fast Lane is een VMware Authorized Training Center en een VMware Authorized Training Reseller en biedt een compleet aanbod aan VMware training. Iedere VMware training bij Fast Lane is een officiële training. Een cursist ontvangt geautoriseerd cursusmateriaal en oefent binnen een officiële lab-omgeving. Met deze trainingen bij Fast Lane werkt u aan het uitbreiden van uw kennis en bereidt u zich voor op het behalen van uw VMware examen.

VMware training: theorie en praktijk

Tijdens een training moeten theorie en praktijk naadloos op elkaar aansluiten, daarvan zijn wij overtuigd. Fast Lane werkt daarom uitsluitend met gecertificeerde docenten die het verzorgen van trainingen combineren met het uitvoeren van (kortlopende) projecten en deze praktijkervaring gebruiken ter verrijking van de theorie in de klas.

Open rooster en maatwerk

Wij verzorgen een training op de manier die u en uw organisatie het beste past: in het open rooster bijvoorbeeld of in de vorm van maatwerktrainingen op uw locatie. Uw wensen zijn het uitgangspunt.

VMware training en FlexPod training

Naast het aanbieden van officiële VMware training ontwikkelt Fast Lane trainingen die verschillende technologieën combineren. Zo maken ook de FlexPod-trainingen onderdeel uit van ons aanbod.

Overigens gaat onze dienstverlening verder dan opleiden alleen. Wist u dat wij ook graag helpen met het helder in kaart brengen en up-to-date houden van uw VMware-partnercertificeringen?

Meer weten? Wij helpen u graag verder!

030 658 2131 | info@flane.nl

Data Center Virtualization Infrastructure

Network Virtualization & Security

Virtualization & Cloud Management Platform

Desktop, Application Virtualization & Mobility