Ethical Hacking Workshop (EHW)

 

Course Content

De Hands-On Workshop Ethical Hacking is bedoeld voor mensen die reeds de Certified Ethical Hacking (CEH) training hebben gevolgd (of die op gelijkwaardig kennisniveau zitten) en zich meer op praktijk willen gaan richten in de vorm van Capture The Flag uitdagingen.

Waar CEH zich met name richt op het verschaffen van de nodige voorkennis alsmede een grote selectie tools presenteert in de aanloop naar een verdere professionalisering via ECSA (Analyse) en uiteindelijk LPT (Licensed Penetration Tester), zal deze workshop aan de hand van een aantal vooropgezette en ‘real-life’ scenario’s het proces van onderzoek, toegang en data verkrijgen alsmede het analyseren van de hack in de praktijk brengen.

Deze workshop poogt daarmee de balans die in CEH meestal overhelt naar ‘theorie en tools’ te herstellen naar ‘praktische toepassing’.

In 3 dagen worden kort de theoretische elementen herhaald waarop de praktijk zich zal baseren, waarna er zonder al te veel voorinformatie (black-box) zal worden gepoogd toegang tot enkele virtueel beschikbare machines te verkrijgen.

Voor alle machines wordt een ‘gebaand pad’ beschikbaar gesteld door de docent, maar het staat eenieder vrij zijn eigen kijk en methode toe te passen waarbij diverse methodes alsmede de daarbij horende voors en tegens centraal besproken kunnen worden.

De keuze van te gebruiken virtuele machines is onderhevig aan wijziging en afhankelijk van actuele onderwerpen in de markt almede de samenstelling van de deelnemersgroep.

De trainer voor deze workshop
Hij is in het dagelijks leven een zeer ervaren en breed georiënteerde specialist op het vlak van infrastructuur- en cloudsecurity. Met een werkervaring van 25 jaar in de bereiken Microsoft, Apple/BSD en Linux - waarbij gespecialiseerd in netwerk beveiliging - is hij tevens gefocust op het overdragen van kennis. Hij is dan ook gecertificeerd als Microsoft-, EC-Council- en Kaspersky-trainer en richt zich hierbij op actuele thema’s als cloud, security, malware en privacy waarbij hij zelf ook maatwerk trainingen en specialistische workshops verzorgt. Deze trainer staat bekend om zijn inspirerende manier van lesgeven waarbij het behouden van de aandacht voor hem schijnbaar kinderspel is, hetgeen duidelijk blijkt uit de vele positieve reviews van deelnemers.

Prijs & Delivery methods

Online training

Duur
3 dagen

Prijs
  • 1.795,– €
Klassikale training

Duur
3 dagen

Prijs
  • Nederland: 1.795,– €

Op dit moment is deze training niet beschikbaar in het open rooster. De kans is echter groot dat wij u toch een passende oplossing kunnen bieden. Wij horen graag wat uw specifieke wensen zijn. U bereikt ons via 030 658 2131 of info@flane.nl. We helpen u graag!