Meer trainingen op het gebied van networking, storage en virtualisatie

Praktijkgerichte trainingen op het gebied van networking, storage en virtualisatie: dat is waar wij ons in specialiseren. Zoals Cisco, NetApp en VMware zeggen: Imagine Virtually Anything. Een compleet aanbod aan Cisco-, NetApp- en VMware-trainingen maakt hier onderdeel van uit. Deze trainingen verzorgen wij op de manier die u en uw organisatie het beste past: in een open rooster bijvoorbeeld of in de vorm van maatwerktrainingen op locatie. Uw wensen zijn immers het uitgangspunt.

Wij zijn ervan overtuigd dat theorie en praktijk naadloos op elkaar aan moeten sluiten. Fast Lane werkt daarom uitsluitend met gecertificeerde docenten die het lesgeven combineren met het uitvoeren van (kortlopende) projecten en deze praktijkervaring gebruiken ter verrijking van de theorie in de klas. Natuurlijk ontvangt iedere cursist geautoriseerd cursusmateriaal en wordt er geoefend binnen een officiële labomgeving.

Naast het aanbieden van de officiële Cisco-, NetApp- en VMware-trainingen ontwikkelt Fast Lane trainingen die verschillende technologieën combineren. Zo maken ook de FlexPod-trainingen onderdeel uit van het aanbod.

Om het aanbod aan trainingen op het gebied van networking, storage en virtualisatie compleet te maken, werkt Fast Lane samen met andere opleidingspartners. Zo is Fast Lane een partner van INDC: aanbieder van Juniper- en HP-trainingen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

+31 30 658 2131 | info@flane.nl