SAN Implementation Workshop, Advanced NCDA Bootcamp en Operations Manager training

Fast Lane biedt training voor NetApp Partners

Fast Lane biedt diverse trainingen voor NetApp partners.

SAN Implementation Workshop (SANIW)
Van 12 t/m 14 april biedt Fast Lane de ! aan in Brussel.

Samen met de training !SAN Administration on Data ONTAP (SAN) – die geldt als voorkennis voor de SAN Implementation Workshop – is de training onderdeel van de !NCIE SAN certificering.


Advanced NCDA Bootcamp (ANCDABC)
Voor ervaren engineers biedt Fast Lane het !Advanced NCDA Bootcamp (ANCDABC). Dit intensieve programma leidt in 5 dagen op tot de !NCDA certificering. Onderwerpen uit de CIFS, NFS, SAN, NPSA en HA trainingen zijn gecombineerd in één training.

De trainingsdagen duren van 8.00 uur tot 18.00 uur, met uitzondering van de eerste dag die om 9.00 uur start.

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij de training !Data ONTAP Fundamentals (DOTF) gevolgd hebben of ten minste kennis hebben op dit niveau. De training is bedoeld voor storage-specialisten met een werkervaring van ten minste drie jaar in een storage-gerelateerde functie, en daarnaast 6 maanden ervaring met NetApp storage-oplossingen. De voorkennis en werkervaring is noodzakelijk om het Bootcamp met succes te kunnen voltooien.

Van 19 t/m 23 april biedt Fast Lane het Advanced NCDA Bootcamp aan in De Meern (Utrecht) met GTR check mark gegarandeerde doorgang.


Operations Manager, Protection Manager, and Provisioning Manager 3.7 Administration (OPSMGR)
Voor administrators en beheerders die werken met de Operations Manager software biedt Fast Lane de training !Operations Manager, Protection Manager, and Provisioning Manager Administration (OPSMGR).

De training is onderdeel van de !NCIE Backup & Recovery certificering.

Van 29 maart t/m 2 april biedt Fast Lane de OPSMGR training aan in De Meern (Utrecht) met GTR check mark gegarandeerde doorgang.


Meer informatie
Voor meer informatie over NetApp (partner)training en certificering neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of e-mail.


Zie ook:
NetApp training op technologie
NetApp training op datum
NetApp certificeringen
NetApp Training Units

Fast Lane lanceert NetApp Quick Reference Guide

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: