NetApp training verplicht onderdeel van APSP programma

Fast Lane en NetApp bieden SAN Implementation Workshop voor NetApp partners

Van 1 t/m 3 juni biedt Fast Lane, in samenwerking met NetApp, de ! aan in het trainingcentrum van Fast Lane in De Meern (Utrecht).

Deze training is met name bedoeld voor NetApp partners en een verplicht onderdeel van het APSP programma. Samen met de training !SAN Administration on Data ONTAP (SAN) – die geldt als voorkennis voor de SAN Implementation Workshop – is de training onderdeel van de !NCIE SAN certificering.

De SANIW training van 1 t/m 3 juni vindt plaats met guaranteed-training gegarandeerde doorgang. Het is de laatste mogelijkheid de training vóór de zomer in Nederland te volgen.

De prijs van de training is 36 Training Units of € 2.700.

U schrijft zich in door het online boekingsformulier in te vullen en te versturen. Indien u uw training met Training Units wenst te betalen, geeft u het NetApp Purchase Order door dat u bij aanschaf van de Training Units hebt ontvangen. Fast Lane verifieert dit nummer bij NetApp en bevestigt uw registratie per e-mail.

Meer informatie
Voor meer informatie over de SAN Implementation Workshop of vragen rondom NetApp training en certificering neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of info@flane.nl.


Zie ook:
NetApp training op technologie
NetApp training op datum
NetApp certificeringen
NetApp Training Units

Fast Lane introduceert IBM N series Bootcamp training
Fast Lane lanceert NetApp Quick Reference Guide

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: