Deelname SAN Implementation Workshop verplicht voor certificering

NCIE SAN specialisatie blijft belangrijk onderdeel NetApp partnerprogramma

Ook in het NetApp FY 2011 blijft de ! een belangrijk onderdeel van het NetApp certificeringprogramma voor NetApp partners.

Zowel voor Star als voor Platinum partners is deze specialisatie verplicht: Star partners hebben 4 NCIE SAN gecertificeerde deelnemers nodig, voor Platinum partners is dit aantal 2.

Om de NCIE SAN specialisatie te behalen, is deelname aan de training !NA-SANIW verplicht. Daarnaast moet het NSO-502 examen met goed gevolg worden afgelegd. Verplichte voorkennis is de training !NA-SAN.

In augustus en oktober biedt Fast Lane, in samenwerking met NetApp, NetApp partners in de Benelux de mogelijkheid aan de !NA-SANIW deel te nemen. NetApp partners ontvangen 25% korting.

Let op: dit zijn de laatste mogelijkheden de training in 2010 in de Benelux te volgen. Het aantal plaatsen is beperkt.

GTR check mark SANIW | 23.08 – 25.08 | De Meern (Utrecht)
SANIW | 13.10 – 15.10 | Brussel

U schrijft zich in door de gewenste datum op !NA-SANIW te selecteren, en het boekingsformulier in te vullen en te versturen. Indien u uw training met Training Units wenst te betalen, geeft u het NetApp Purchase Order door dat u bij aanschaf van de Training Units hebt ontvangen. Fast Lane verifieert dit nummer bij NetApp en bevestigt uw registratie per e-mail.

Meer informatie
Voor meer informatie over de certificeringeisen of andere vragen over NetApp trainingen en certificeringen neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of e-mail.


Zie ook:
NetApp training op technologie
NetApp training op datum
NetApp certificeringen
NetApp Training Units

Fast Lane introduceert IBM N series Bootcamp training
Fast Lane lanceert NetApp Quick Reference Guide