Deelname SAN Implementation Workshop verplicht voor certificering

NCIE SAN specialisatie blijft belangrijk onderdeel NetApp partnerprogramma

Ook in het NetApp FY 2011 blijft de !NCIE SAN specialisatie een belangrijk onderdeel van het NetApp certificeringprogramma voor NetApp partners.

Zowel voor Star als voor Platinum partners is deze specialisatie verplicht: Star partners hebben 4 NCIE SAN gecertificeerde deelnemers nodig, voor Platinum partners is dit aantal 2.

Om de NCIE SAN specialisatie te behalen, is deelname aan de training ! verplicht. Daarnaast moet het NSO-502 examen met goed gevolg worden afgelegd. Verplichte voorkennis is de training !SAN Administration on Data ONTAP (SAN).

In augustus en oktober biedt Fast Lane, in samenwerking met NetApp, NetApp partners in de Benelux de mogelijkheid aan de ! deel te nemen. NetApp partners ontvangen 25% korting.

Let op: dit zijn de laatste mogelijkheden de training in 2010 in de Benelux te volgen. Het aantal plaatsen is beperkt.

GTR check mark SANIW | 23.08 – 25.08 | De Meern (Utrecht)
SANIW | 13.10 – 15.10 | Brussel

U schrijft zich in door de gewenste datum op ! te selecteren, en het boekingsformulier in te vullen en te versturen. Indien u uw training met Training Units wenst te betalen, geeft u het NetApp Purchase Order door dat u bij aanschaf van de Training Units hebt ontvangen. Fast Lane verifieert dit nummer bij NetApp en bevestigt uw registratie per e-mail.

Meer informatie
Voor meer informatie over de certificeringeisen of andere vragen over NetApp trainingen en certificeringen neemt u contact op met Fast Lane via 030 658 2131 of e-mail.


Zie ook:
NetApp training op technologie
NetApp training op datum
NetApp certificeringen
NetApp Training Units

Fast Lane introduceert IBM N series Bootcamp training
Fast Lane lanceert NetApp Quick Reference Guide

ShareAholic buttons
Bookmark and share this: