Microsoft Excel Gevorderd – Tabellen en Databases (level 2) (EG2)

 

Who Should Attend

Deze cursus is bedoeld voor mensen die reeds basis kennis hebben omtrent het gebruik van Microsoft Excel en die meer gebruik willen gaan maken van de vele mogelijkheden van deze applicatie.

Prerequisites

De noodzakelijk voorkennis voor deze training is kennis en kunde van de onderwerpen uit de training Excel Basis (level 1).

Course Content

Heeft u al enige (basis) kennis van Excel maar wilt u meer uit het programma halen dan is deze cursus voor u bedoeld. In deze cursus leert u sneller, handiger en efficiënter te werken met Microsoft Excel.

U leert te werken met tabellen en databases en krijgt kort te zien hoe u draaitabellen kunt gebruiken. Bovendien wordt uitgelegd hoe deze gegevens op een optimale manier kunnen worden gepresenteerd m.b.v. grafieken en de juiste (voorwaardelijke) opmaak. Na deze training kunt u makkelijker een grafiek of een tabel maken binnen Excel en weet u hoe u kunt filteren met slicers, tijdlijnen en filters, hoe u automatisch kunt sorteren en bestanden kunt samenvoegen binnen Excel.

Online training

Duur 1 dagen

Prijs (excl. BTW)
  • 349,- €
Klassikale training

Duur 1 dagen

Prijs (excl. BTW)
  • Nederland: 349,- €

Beschikbare data

Instructor-led Online Training:   Dit is een Instructor-Led Online (ILO) training: een online training verzorgd door een trainer.
Engels
Tijdzone CEST
23-10-2020 Online training Tijdzone: Central European Summer Time (CEST) Taal: Engels
Nederland
09-11-2020 Utrecht Taal: Engels boek direct
25-11-2020 Utrecht Taal: Engels boek direct
03-12-2020 Utrecht Taal: Engels boek direct
11-12-2020 Utrecht Taal: Engels boek direct
15-12-2020 Utrecht Taal: Engels boek direct