Microsoft Excel PowerPivot Gevorderd - DAX (level 2) (EPG2)

 

Who Should Attend

De training PowerPivot Gevorderd - DAX (Level 2) is geschikt voor iedereen die rapporteert aan de hand van externe gegevens in Excel.

Prerequisites

Om deel te nemen aan deze training dient de cursist over een goede kennis van Microsoft Excel te beschikken en dient u de onderwerpen uit de training PowerPivot Basis (Level 1) te beheersen.

Course Content

In deze training Excel PowerPivot herhalen we in sneltreinvaart de stof van Excel Power Pivot Basis (Level 1). Je bent al enthousiast over Power Pivot en je wilt nog meer weten over DAX formules en de overige mogelijkheden die Power Pivot te bieden heeft. Niet alle DAX functies kunnen behandeld worden omdat het er simpelweg veel te veel zijn net als in Excel. Maar na afloop van de training heeft u een overzicht van de verschillende functie categorieën zodat u zelf verder kunt puzzelen en ontdekken.

Prijs & Delivery methods

Online training

Duur
1 dag

Prijs
  • 469,– €
Klassikale training

Duur
1 dag

Prijs
  • Nederland: 469,– €

Op dit moment is deze training niet beschikbaar in het open rooster. De kans is echter groot dat wij u toch een passende oplossing kunnen bieden. Wij horen graag wat uw specifieke wensen zijn. U bereikt ons via 030 658 2131 of info@flane.nl. We helpen u graag!