Migratie training Microsoft Office 2016 (OO)

 

Course Overview

U stapt binnen uw organisatie over op Microsoft Office 2016. Dit is de nieuwste Office versie en biedt vele nieuwe samenwerkingsmogelijkheden met zich mee. Deze nieuwe versie is de opvolger van Microsoft Office 2013. U ervaart net als in Office 2013 de nieuwe interface, welke nog verder is door ontwikkeld is om eenvoudig en snel samen te werken in documenten en applicaties.

Met de handige “Geef aan wat u wilt doen…” knopt zoekt u eenvoudig en snel naar de juiste functie binnen de applicaties. Leer in deze cursus werken met de nieuwe Office 2016 en leer waar uw vertrouwde “knoppen” zijn terug te vinden. Voor deze cursus is geen voorkennis vereist.

Na het volgen van deze migratie cursus bent u in staat om sneller om te gaan met de functies in Office 2016.

Who Should Attend

Deze cursus is geschikt voor iedereen die overstapt van een oudere Office versie naar Office 2016. Daarnaast is deze cursus ook zeer leerzaam voor medewerkers die een tijdje niet in de werkomgeving hebben meegedraaid (opfris-cursus)

Prerequisites

Algemene basisvaardigheden van Windows.

Prijs & Delivery methods

Online training

Duur
1 dag

Prijs
  • 319,– €
Klassikale training

Duur
1 dag

Prijs
  • Nederland: 319,– €

Op dit moment is deze training niet beschikbaar in het open rooster. De kans is echter groot dat wij u toch een passende oplossing kunnen bieden. Wij horen graag wat uw specifieke wensen zijn. U bereikt ons via 030 658 2131 of info@flane.nl. We helpen u graag!