Microsoft Gevorderde VBA Excel (VBAEG)

 

Who Should Attend

Deze cursus is bedoeld voor ervaren Excel-gebruikers die de basis va Visual Basic for Applications al gebruiken en effectiever willen werken met VBA.

Prerequisites

Om deel te nemen aan deze cursus dient u in ieder geval de basis, gevorderde en expert en VBA Basis kennis in Excel te beheersen.

Course Content

In deze vervolg cursus van VBA gaat u meer programmeren. U leert modulair programmeren om sneller en effectiever macro’s in te zetten. Tijdens deze 2 daagse cursus worden er ook connecties gemaakt met macro’s die worden aangestuurd naar Access en Word.

Na het volgen van deze cursus bent u in staat geavanceerde macro’s te maken, beheersen en uit te breiden. Deze cursus duurt 2 dagen met eventueel nog uitloop naar een derde dag, dit is afhankelijk van uw kennisniveau.

Prijs & Delivery methods

Online training

Duur
2 dagen

Prijs
  • 875,– €
Klassikale training

Duur
2 dagen

Prijs
  • Nederland: 875,– €

Op dit moment is deze training niet beschikbaar in het open rooster. De kans is echter groot dat wij u toch een passende oplossing kunnen bieden. Wij horen graag wat uw specifieke wensen zijn. U bereikt ons via 030 658 2131 of info@flane.nl. We helpen u graag!