Microsoft Word Basis (level 1) (WB1)

 

Who Should Attend

Deze cursus is zeer geschikt voor cursisten die nog weinig tot geen ervaring hebben in Microsoft Word en behoefte hebben om een gedegen basiskennis in deze applicatie te willen leren.

Prerequisites

De benodigde voorkennis is ervaring hebben in het besturingssysteem van Microsoft is wel vereist (Windows 7 / Windows 8 of Windows 10).

Course Content

In de cursus Microsoft Word Basis leert u het maken, bewerken en opmaken van standaard documenten in Microsoft Word. Bespaar tijd met uw dagelijkse werkzaamheden. Leer alle tips en trucs, zodat u efficiënter kan werken.

In Microsoft Word Basis worden alle basis aspecten van Word behandeld. Zo blijken alinea's de basis te zijn van bijna alle problemen waar je tegenaan kan lopen. Door een simpele klik gaat er een hele nieuwe wereld van Word open.

Prijs & Delivery methods

Online training

Duur
1 dag

Prijs
  • 345,– €
Klassikale training

Duur
1 dag

Prijs
  • Nederland: 345,– €

Op dit moment is deze training niet beschikbaar in het open rooster. De kans is echter groot dat wij u toch een passende oplossing kunnen bieden. Wij horen graag wat uw specifieke wensen zijn. U bereikt ons via 030 658 2131 of info@flane.nl. We helpen u graag!