Microsoft Excel for Financials (EFF)

 

Who Should Attend

Niet alleen administrateurs, accountants en financials, maar ook heao- en SPD-studenten hebben baat bij inzicht in deze ‘rekenbladen’. Veel vraagstukken waar zij tijdens hun studie mee in aanraking komen, kunnen met behulp van spreadsheets op een plezierige manier worden opgelost en inzichtelijk worden gemaakt. De training Excel voor Financials reikt de kennis aan die de spreadsheetgebruiker nodig heeft. De training gaat er van uit dat een spreadsheet een middel tot een doel is, en dus geen doel op zich: het gaat niet om ‘de knopjes’, maar om de functionaliteit.

Prerequisites

Algemene basisvaardigheden van Windows. - Excel Basis en Gevorderd (Level 1 & 2)

Course Content

Het gebruik van spreadsheets als Microsoft Excel en Corel Quattro Pro is uit de hedendaagse kantooromgeving niet meer weg te denken. De kracht van deze moderne spreadsheets maakt het mogelijk allerlei financieel-economische en administratieve processen te stroomlijnen. Toch blijkt in de praktijk nog al eens dat ‘er niet uit gehaald wordt wat er in zit’, eenvoudigweg omdat er in de organisatie te weinig kennis aanwezig is over de mogelijkheden en de werkwijze van spreadsheets.

Prijs & Delivery methods

Online training

Duur
1 dag

Prijs
  • 449,– €
Klassikale training

Duur
1 dag

Prijs
  • Nederland: 449,– €

Op dit moment is deze training niet beschikbaar in het open rooster. De kans is echter groot dat wij u toch een passende oplossing kunnen bieden. Wij horen graag wat uw specifieke wensen zijn. U bereikt ons via 030 658 2131 of info@flane.nl. We helpen u graag!