> > PROJECT

Microsoft Project Office 2016 (PROJECT)

Cursusbeschrijving Beschikbare data Gedetailleerde cursusinhoud
 

Course Content

Microsoft Office Project is een Enterprise Resource Planning software pakket en het is primair bedoeld om projectmanagers en portfoliomanagers in middelgrote en grote bedrijven te ondersteunen bij het maken van hun planningen. Planningen kunnen via hiërarchische modellen (Work Breakdown Structure, WBS) worden ingevoerd en aan individuele taken kunnen resources (menskracht) en budgetten worden toegewezen zodat resourceplanning ook mogelijk is.

Software als Project is in staat om uitgaande van de project- en portfoliogegevens (baseline) via geavanceerde rekenmodellen voorspellingen te doen over de optimale planning ('Estimation' en 'Scheduling'). Daarmee zet de software een zogenaamd kritiek pad uit. Grafisch wordt de planning vervolgens getoond door middel van bijvoorbeeld Gantt-grafieken. Nieuw in deze training zijn Visual Reports & Dashboards.

Klassikale training
Modality: G

Duur 2 dagen

Prijs (excl. BTW)
  • Nederland: 819,- €
  • SA Voucher: 2
Beschikbare data
 
Beschikbare data

Op dit moment is deze training niet beschikbaar in het open rooster. De kans is echter groot dat wij u toch een passende oplossing kunnen bieden. Wij horen graag wat uw specifieke wensen zijn. U bereikt ons via 030 658 2131 of info@flane.nl. We helpen u graag!  Vraag een datum aan

 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.   Got it!