Certified Datacenter Specialist (CDCS)

 

Who Should Attend

Deze cursus is geschikt voor IT- en Facility professionals en voor iedereen die werkt in en rondom een datacenter. Het cursusmateriaal is Engelstalig, een goede leesvaardigheid in het Engels is daarom vereist.

Prerequisites

Deelnemers moeten voorafgaand aan deze cursus de Certified Data Center Professional (CDCP) gevolgd hebben en het CDCP-examen met succes hebben afgerond.

Course Objectives

Inzicht krijgen in de werkzaamheden in en rondom een datacenter en de keuzes die worden gemaakt m.b.t. huidige en toekomstige behoeften. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je na drie dagen een gecertificeerd datacenter specialist bent.

Course Content

Tijdens deze 3-daagse CDCS-cursus gaan we dieper in op de techniek van o.a. stroomvoorziening, koeling, bekabeling en (brand)beveiliging. De cursus is in samenwerking met EPI, de wereldstandaard voor datacenter-diensten.

Op de laatste dag van de cursus neem je deel aan het Exin-examen om je datacenter certificaat te behalen. Dit certificaat is wereldwijd erkend en drie jaar geldig. Neem je virtueel deel aan deze cursus? Of ben je de laatste dag niet in de gelegenheid om naar de locatie te komen? Dan ontvang jij een examenvoucher voor een online examen welke jij zelf in kunt plannen. De kosten van het examen zijn bij de cursus inbegrepen.

  • De ontwerp life cycle van een datacenter, en de fases daarin
  • Hoe bespreek je vereisten gedetailleerd met suppliers, vendors en anderen
  • Hoe beoordeel je ontwerpplannen op technisch vlak
  • Je leert Tier-levels begrijpen, zowel voor design/setup als voor onderhoud
  • Je leert een Single Line Electrical Diagram lezen
  • Je leert bepalen hoe je voldoet aan eisen rond elektromagnetische velden en mogelijke storing van apparaten

Prijs & Delivery methods

Online training

Duur
3 dagen

Prijs
  • 2.945,– €
Klassikale training

Duur
3 dagen

Prijs
  • Nederland: 2.945,– €

Op dit moment is deze training niet beschikbaar in het open rooster. De kans is echter groot dat wij u toch een passende oplossing kunnen bieden. Wij horen graag wat uw specifieke wensen zijn. U bereikt ons via 030 658 2131 of info@flane.nl. We helpen u graag!