Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131

Online trainingen en e-learningtrainingen
Train flexibel en kies voor digitale leeroplossingen

lees meer

Compleet aanbod aan Cisco-trainingen

Praktijkgerichte trainingen voor de gehele cloud stack voor IT-professionals en -gebruikers: dat is waarin wij ons specialiseren. Een compleet aanbod aan Cisco-trainingen maakt hier onderdeel van uit. Deze trainingen verzorgen wij op de manier die u en uw organisatie het beste past: in een open rooster bijvoorbeeld of in de vorm van maatwerktrainingen op locatie. Uw wensen zijn immers het uitgangspunt.

Wij zijn ervan overtuigd dat theorie en praktijk naadloos op elkaar aan moeten sluiten. Fast Lane werkt daarom uitsluitend met gecertificeerde docenten die het lesgeven combineren met het uitvoeren van (kortlopende) projecten en deze praktijkervaring gebruiken ter verrijking van de theorie in de klas. Natuurlijk ontvangt iedere cursist geautoriseerd cursusmateriaal en wordt er geoefend binnen een officiële labomgeving.

Naast het aanbieden van de officiële Cisco-trainingen ontwikkelt Fast Lane trainingen die verschillende technologieën combineren. Zo maken ook de FlexPod-trainingen onderdeel uit van het aanbod.

Overigens gaat onze dienstverlening verder dan opleiden alleen. Wist u dat wij u ook graag helpen met het helder in kaart brengen en up-to-date houden van uw Cisco Channel Partner-certificering?

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

+31 30 658 2131 | info@flane.nl

Enterprise Networks-trainingen

DevNet-trainingen

Collaboration-trainingen

Data Center & Virtualization-trainingen

Partner Enablement-trainingen

Partner Plus Premium Enablement Program